Мартин Камбуров ни представя най-новия букмейкър у нас – Inbet

Легендарният нападател е новото рекламно лице на влизащият в света на онлайн спортните залози букмейкър

Мартин Камбуров ни представя най-новия букмейкър у нас – Inbet | StandartNews.com

Легендарният нападател Мартин Камбуров е новото рекламно лице на влизащият със смели крачки в света на онлайн спортните залози букмейкър – Inbet. Компанията залага на бившия стрелец на Ботев Пловдив, Локомотив Пловдив, ЦСКА, Берое и на още много отбори да бъде човекът, който ще популялизира бранда в първите му месеци онлайн.

От Инбет вече имат богат опит в хазартния сектор с няколко игрални зали из цяла България, но вече прехвърлят усилията си и към онлайн игрите за печалби – както спортни залози, така и казино. Букмейкърът със сигурност се цели високо и иска да постигне сериозни успехи в тази сфера, а що се отнася до успехи, Камбуров е правилният човек, след като е ставал веднъж шампион на България и носител на Суперкупата на България през 2004 година, а две години по-късно вдига трофея и в Обединените Арабски емирства с екипа на Ал-Ахли.

Най-голямото му постижение обаче безспорно остава вечният рекорд по отбелязани голове в родния шампионат – 256 попадения. Сега, след като в началото на годината реши да „окачи бутонките“, Камбуров ще помогне на Inbet на терена на букмейкърите да се превърне в лидер в своя бранш, а феновете могат да бъдат сигурни в страхотните коефициенти, бонуси и оферти, които ги очакват на платформата на Инбет.

Букмейкърът дори вече издаде първата си изненада – на рекламните банери, на които е Камбуров виждаме, че inbet онлайн ще дава бонуси до 500 лева в първите три дни след пускането си онлайн. Най-хубавото е, че тази оферта дори не е обвързана с начален депозит и всеки нов клиент може да се възползва от нея. Това определено е страхотно „дебютно попадение“ за Инбет, като явно Мартин Камбуров ги е научил как да отбелязват точни попадения, за да привлекат доверието на феновете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай