Марадона прави шоу с чаша на главата

Марадона прави шоу с чаша на главата | StandartNews.com

Божията ръка обяви зет си за страхливец

Това, което може Зидан с топката, Марадона го прави с портокал, обяви на времето Мишел Платини. Дон Диего обаче е спец в жонглирането и с други предмети. Той взриви бразилски ресторант, като правеше финтове с чаша червено вино на главата си. Така той реши да разведели допълнително компанията си. Марадона може да си позволи на черпи, след като за престоя си в Бразилия се уреди с хонорар от 4 млн. долара.

Бившият футболист сам се похвали за изпълнението с чашата, като развяваше салфетки и скандираше името си. Божията ръка не пропусна и феновете, като се снима с всеки желаещ.

Преди да се отдаде на скара и на вино, Марадона се заяде за пореден път. Сега на мушката му падна Кун Агуеро, който има син от дъщеря му Джанина. "Той е страхливец!", скочи Диего в предаването си "De Zurda". Джанина разкрила желание на Агуеро, което вбесило дон Диего. Аржентинският национал не иска Марадона да показва внука си Бенхамин по телевизията, като заявил това с писмо до бившата си възлюбена.

Клюки

Чилийска сексбомба Франсиска Ундурага превзе Бразилия. Едрогърдата девойка, която има навика да се снима без сутиен, направи зашеметяваща сесия в Рио. Тя позира с екипите на всички отбори, които ползват марката "Адидас".

Неймар нае хеликоптер, за да може да изкара цял ден със сина си Дави Лука. Малчуганът се появи в базата със сестрата на звездата на Бразилия, а лещята машина кацна на тренировъчното игрище на "селесао". По-късно тя прибра двамата ВИП-гости.

Кръстиха делфин на Дивок Ориджи. Бозайникът, който се роди в зоопарка в Брюж, ще носи името на белгийския национал в чест на победния му гол срещу Русия (1:0), съобщава HLN. Посетителите ще могат да видят малкия Ориджи само през юли тази година. 19-годишният Дивок е най-младият голмайстор на световно в историята на Белгия.

Известният фен на "Левски" Васко се появи и на плажа Копакабана. Компира се опитва да смае и бразилците с коронния си номер - жонглиране. Той естествено е с любимата си фланелка, на която са изписани най-големите победи на "сините" над ЦСКА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай