Манолев с прощално интервю за сайта на "Фулъм"?

Манолев с прощално интервю за сайта на "Фулъм"? | StandartNews.com

Лондон. Станислав Манолев даде говори за официалния сайт на „Фулъм" близо седмица след като сезонът за лондончани в Англия свърши.

Според английските медии е почти сигурно, че „котиджърс" няма да се възползват от опцията да го купят за постоянно и той ще се завърне в ПСВ Айндховен. Така че интервюто, което даде за сайта на лондончани изглежда като прощално.

Сайтът на „Фулъм"припомня, че 27-годишният десен бек дойде през зимата от ПСВ Айндховен с договор за шестмесечен наем и изигра пет мача под ръководството на Мартин Йол, главно като резерва за Саша Рийтер.
Българският национал бе повикан в състава за първи път на 9 февруари срещу „Норич Сити", като научи само няколко часа преди това за шанса си да играе, предвид болест на Рийтер и Крис Беърд. Манолев взе такси от Лондон, за да запълни празнината в отбора на Димитър Бербатов.

„Най-добрият момент за мен беше, когато дойдох тук. Беше изненада да направя дебюта си срещу „Норич", но играх на добро ниво и бях доволен, защото това е работата ми. Те ме извикаха в тима късно, но за мен това не бе проблем, защото обичам да играя. Не бе проблем да вляза веднага, защото не се страхувам от никого и знам, че винаги мога да играя добре", каза Манолев, цитиран от БГНЕС.

„В някои мачове съм щастлив, в други не, защото знам, че мога и повече. Ще се опитам да се фокусирам върху положителните неща и да дам най-доброто от себе си. Най-добрият ми мач бе този с „Арсенал", въпреки че паднахме с 0:1. Нямах късмет да вкарам гол и бе трудно да играем с 10 души, но се справихме добре и имахме доста шансове", допълни още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай