Мания по CR7 тресе славист

Мания по CR7 тресе славист | StandartNews.com

Осветление? Кой ще дойде на минус шест градуса в 9 вечерта, пита Венци

Футболистите на "Славия" винаги са били интелигентни и скромни момчета. Янис Карабельов е точно такъв. Това заяви пред "Стандарт" босът на "белите" Венци Стефанов. "Той е много щастлив само от факта, че е видял Кристиано Роналдо на живо. Само за това говори, много е доволен. Това е добър старт за него, въпреки че не дебютира с националната фланелка. Аз също съм щастлив", обяви Венци Стефанов.

Босът на "белите" коментира и евентуалните нови задължителни условия за Висшата лига. Едно от основните изисквания ще бъде - осветление. А "Славия" в момента е един от четирите отбора в елита без лампи. "Добре, ще измислим нещо за това прословуто осветление. Но това ли ни е проблемът, искам да попитам. В България времето за футбол не е за след 21,00 часа. Като стане студено, минус шест градуса примерно, кой ще дойде на мач? Не само на стадион "Славия", а и на останалите двубои. За мен у нас мачовете трябва да се играят между 13-14 на обяд и 16-17 следобед. Това е моето мнение. Е, ще видим какво ще стане на тази среща във вторник. Аз няма да присъствам, тъй като съм в чужбина, но Веско Събев ще представлява нашия клуб", добави още Венци.

Той сподели и мнението си за предстоящия мач срещу "Монтана" на "Огоста" днес. "Няма да е лесно. Те се борят със зъби и нокти за оцеляване. Емил Велев не ни мрази", обяви още Стефанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай