Мачовете на Григор от ATP Cup пряко по MAX Sport 1

От 3 до 12 януари тенис елитът се събира в Австралия за най-новия турнир на ATP

Мачовете на Григор от ATP Cup пряко по MAX Sport 1 | StandartNews.com

От 3 до 12 януари световният тенис елит се събира в Австралия за най-новия турнир на ATP

В първите дни на 2020 година MAX Sport ще зарадва феновете на тениса с преките излъчвания на най-интересните мачове от първото издание на ATP Cup. Надпреварата по нации ще направи своя дебют от 3 до 12 януари в австралийските градове Бризбейн, Пърт и Сидни, като сред 24-те държави-участници е и България.

Нашият тим е воден от голямата звезда Григор Димитров, а освен него място в състава получиха и Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Александър Донски и Адриан Андреев. България е в Група C на надпреварата в компанията на Великобритания, водена от Анди Мъри, Белгия с лидер Давид Гофен и Молдова с Раду Албот в състава.

Григор Димитров и компания ще стартират участието си в Сидни на 3 януари от 08:30 ч. срещу Великобритания, а следващите мачове са на 5 януари от 01:00 ч. срещу Молдова и на 7 януари от 08:30 ч. срещу Белгия. Всички двубои ще се излъчват пряко по MAX Sport 1.

Груповата фаза на ATP Cup, мачовете от които ще се проведат в Бризбейн, Пърт и Сидни, ще се състои от 3 до 8 януари включително. Финалната фаза на директните елиминации ще се проведе на 9 и 10 януари (1/4-финали), 11 януари (1/2-финали) и 12 януари – големият финал. Всички двубои на България, както и по-интересните сблъсъци от груповата фаза, плюс всички двубои от директните елиминации ще се излъчват пряко по спортните канали на А1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай