Любо Пенев - поредната жертва на Ганчеви?

Схемата на Литекс с треньорите продължава с пълна пара в ЦСКА.

Любо Пенев - поредната жертва на Ганчеви? | StandartNews.com

Безкрайните циркове със смяната на треньорите в ЦСКА продължава. Те са бушонът, изкупителната жертва, оправданието. Демагогията. С която трябва да бъдат успокоявани феновете. Треньорите правят грешки.

Но те опират пешкира от начина на упрлавление на клуба. На непрестанните покупко-продажби на играчи, на вечно небалансираният отбор, който тръгва отново и отново.

Така стана и с Бруно Акрапович. Трима основни играчи си заминаха през зимата от ЦСКА и отборът очаквано зацикли. И това е за "енти" път. Ганчевизмът в начина на управление но клуба, познат добре от Литекс, продължава с пълна пара.

Затова няма и титла. И тази година няма да има, може би и следващата. Това е омагьосан кръг, от който някой очевидно не иска да живее. Това не е спортно управление. Това е просто една търговия.

И когато феновете напишат декларация, някои се правят на обидени и разиграват Шекспирови постановки.Любо Пенев? За четвърти път се връща в ЦСКА.

Един от най-добрите български треньори в момента. Обичан от публиката. Защо обаче Любослав си тръгна мистериозно не толкова отдавна от клуба на Ганчев? Ето въпросът, който може изведнъж да стане актуален и сега. На Пенев трябва да се даде договор. Доверие и спокойствие за работа.

Феновете: Избраха го, за пда не "пискаме"

"Не им допада на ръководството Бруно, в съблекалнята имаше почти бунт срещу него заради дисциплината. Към днешна дата Бруно нямаше никого зад гърба си в ЦСКА, освен феновете, които го харесват.

Това не е нито първият, нито последният треньор на ЦСКА, който става жертва на самите футболисти на ЦСКА.Според мен смяната беше решена още преди 2 месеца и просто се чакаше удобния момент.

За мен Любо е избран като вариант, за да не "пискаме" ние феновете на ЦСКА. Нека не забравяме, че самият Любо Пенев стана жертва на играчите на отбора ни.

Тогава едно каре португалци бяха решили, че Любо не им допада, да се надяваме, че нещата са се променили в ЦСКА и всичко ще бъде на ниво", коментира един от големите тартори на феновете на ЦСКА Иван Велчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай