Лудогорец замина за Испания без Иван Стоянов

Лудогорец замина за Испания без Иван Стоянов | StandartNews.com

София. Лудогорец замина за последния си подготвителен лагер в Испания преди първия мач от 1/6 финалите в турнира Лига Европа срещу Лацио. „Орлите" отлетяха за Пиринейския полуостров тази сутрин без Иван Стоянов.

В курорта Рота шампионите ще продължат заниманията си до 13 февруари, а междувременно ще изиграят 4 контроли. На 4-ти февруари Лудогорец ще играе с полския Корона (Киелце), на 6-ти с чешкия Спарта (Прага), на 8-ми с руския Локомотив (Москва), а на 12-ти – с друг руски отбор – ФК Краснодар. Мачовете срещу Корона, Спарта и Краснодар ще се изиграят в курорта Коста Балена, а двубоят с Локомотив е в Чиклана.

Наставникът на разградчани Стойчо Стоев заяви, че играчите му се стараят много, но още не е готов за първенство.

„Отборът още не е готов за първенство, нормално е, все още сме в подготвителен период. Иначе, отбора го виждам готов. Старанието е на висота, надявам се постепенно да вдигнем класата", сподели Стоев.

С тима не замина Иван Стоянов, а причината за това изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обясни така: „Това са отношения между клуба и него. Не мисля, че има някаква драма, в много добри отношения сме с него, но има някакви разминавания. В повечето случай, когато се говори за пари е нормално да има финансови разминавания и той да не е съгласен с условията".

Петричев заяви още, че за момента не се очакват нови имена в Лудогорец.

Първият мач на българския шампион с Лацио е на 20-ти февруари в Рим от 22:05 българско време.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай