"Лудогорец": Взимаме Венгер, но за школата

"Орлите" отказали контрола с "Манчестър Юн"

"Лудогорец": Взимаме Венгер, но за школата | StandartNews.com

Стойчо Стоев остава треньор на "Лудогорец", обяви пред "Стандарт" изпълнителният директор на шампионите Ангел Петричев. Атаките срещу спеца зачестиха и според мнозина той е пътник. "Има кампания срещу нас. Не се учудваме. Няма никакви проблеми между нас и Стойчо Стоев. Той остава в клуба. Ние дори обсъждаме селекцията за следващия сезон", каза Петричев.

Той коментира и различните слухове за нов треньор в "Лудогорец". "Освен за Ектор Купер аз чух, че и Моуриньо имал проблеми в "Челси" и щял да дойде при нас. Арсен Венгер също щял да напусне "Арсенал". Може да ги вземем и двамата, но ще ги пратим да работят в ДЮШ. Засега си имаме треньор", добави още Петричев.

Иначе "Лудогорец" е изтървал да играе контрола срещу английския шампион "Манчестър Юн", твърди "Спортал". "Орлите" дори имали предварителен договор с тима. Приятелският мач трябвало да се проведе на тренировъчната база на "дяволите". Проблемът дошъл от това, че шефовете на "орлите" не казали на Стойчо Стоев. Треньорът ударил по масата и отменил пътуването до Англия. Според него подобна контрола щяла да изтощи футболистите по време на битките в Лига Европа. Има вероятност тази проверка все пак да се проведе през лятото. По подобна схема "Лудогорец" играе срещу "Евертън".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай