"Лудогорец" се прицели във финал

Мисиджан си поръча англичани за последния мач

"Лудогорец" се прицели във финал | StandartNews.com

София. "Лудогорец" се цели в луната, за да попадне минимум при звездите. Разградчани гласно обявиха, че целта им е да стигнат до финала в Лига Европа. "Искам на финала да срещнем английски отбор, за да пробваме с тях как е. Вече играхме с холандски тим и видяхме, че имаме сили", демонстрира самочувствие перлата в селекцията на шампионите Върджил Мисиджан. "Лалето" бе избрано от треньора Стойчо Стоев да дадат общ брифинг преди днешния двубой от Лига Европа срещу ПСВ от 22,05 часа на Националния стадион.

"Излизаме, за да вземем точките, които са ни необходими. Аз пък искам пак да се представя добре и отново да вкарам на сънародниците си", даде заявка Мисиджан. Треньорът на "Лудогорец" Стойчо Стоев пък бе по-скромен, но също изрази увереност: "Думите са излишни - ясно е, че ни чака труден мач. Ние обаче свикнахме с напрежението, а имаме и настроение. Въпреки сериозния противник ще се стремим да сме първи в групата.

Целта е да затвърждаваме постигнатото". Специалистът призна, че студеното време и замръзналият терен са в ущърб на неговия тим, който е техничен. "Имах добра основа, защото Ивайло Петев бе изградил солиден отбор. Играчите обаче бяха вглъбени в себе си - затова не даваха това, което имат като възможности. Аз просто обединих съблекалнята и накарах момчета от 7-8 различни националности да мислят за общото благо. С този опит, който натрупахме, щяхме да изглеждаме по-класно срещу отбора на "Базел". Тогава нямахме много неща, които сега имаме. Може пък съдбата да реши в един момент пак да се срещнем с "Базел", заяви с усмивка Стоев.

"Юве" и "Фулъм" идват на мача

Преставители на италианския шампион "Ювентус" се очаква да присъстват на мача на "Лудогорец" довечера. За това съобщава сайтът Тalksport. "Фиорентина" също смята да прати свой човек, английските "Фулъм", "Норич", "Нюкасъл" и "Астън Вила" също. Причината е нападателят на ПСВ Ола Тойвонен. Мениджърът на 27-годишния играч Мино Райнола, който представяла и Станислав Манолев, разкри, че шведският национал не се е разбрал с тима от Айндховен за подновяване на договора и след края на сезона ще напусне без пари.

Включването на Манолев в групата за мача може да се окаже, че не е случайно. Българинът иска да си тръгне още зимата, но отборите, на които е предложен, искат да го видят в игра. Покрай мениджърското присъствие може да намаже и някой от играчите на "Лудогорец".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай