"Лудогорец" би и "Сан Ремо"

Разграбиха 10 000 билета за реванша с "Лацио"

"Лудогорец" би и "Сан Ремо" | StandartNews.com

Рим. "Лудогорец", оказа се, записа двойна победа в Италия. Освен че надиграха римските орли", шампионите удариха в земята и фестивала "Сан Ремо". Според медиите на Апенините надпреварата при певците вече не привлича внимание. Рейтингът й се срива с всяка изминала година, а тази е направо страшно. В четвъртък "RAI", която излъчва директно "Сан Ремо", е загубила битката със "Sky", сочат данните. Първо над 5 млн. са предпочели да гледат "Суонси" -"Наполи", а след това доста от тях са захвърлили дистанционното и са предпочели да зяпат "Лацио" - "Лудогорец". "Организаторите трябва да се замислят и да сменят някои от лицата, които са втръснали, след като и не могат да се справят с конкуренцията и на такива мачове", обяви сайтът "ilsalvagente.it".

 

В същото време в София се извиха опашки за билети за реванша с италианците. Фенове атакуваха касите пред националния стадион "Васил Левски" и набързо разграбиха 10 000 пропуска. Шампионите се надяват, че интересът няма да спадне и продажбите ще продължат с такова темпо до четвъртък.

 

На националния пък спешно бе извършен ремонт за мача. Тунелът, от който излизат играчите, бе осветен допълнително. Причината за това е настояването на УЕФА. И от София ще вървят кадри как двата тима излизат на терена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай