Лудогорец вдигна поредна титла!

"Орлите" разбиха Локомотив (Пд) с 3:0

Лудогорец вдигна поредна титла! | StandartNews.com

Лудогорец вдигна за 13-ти пореден път шампионската титла на България. "Орлите" превърнаха сряда вечер в истински празник за своите фенове, след като разбиха Локомотив (Пд) с 3:0. "Смърфовете" направиха шпалир на опонента си не само преди мача, но и през всички 90 минути на "Хювефарма Арена", през които така и не намериха алтернатива офанзивните лудогорски действия.

С два гола за успеха на Лудогорец се отличи Руан Круз, който продължава гонитбата си с Александър Колев за голмайсторския приз на efbet Лига. Веднъж съумя да се разпише и националът на Швейцария - Квадво Дуа. Всички описани попадения паднаха още преди почивката.

Последният съдийски сигнал на Мариян Гребенчарски отприщи началото на шампионските празненства в "зелено-бяло" в края на които, капитанът Антон Недялков заслужено вдигна титлата за убедителния №1 у нас през кампания 2023/24.

Макар двубоят да имаше празничен характер, Лудогорец изглеждаше, че приема доста сериозно задачата си в сряда вечер, предаде "Топ спорт". "Орлите" искаха да се реваншират на своите привърженици, след като в предходния кръг бяха паднали тежко при визитата си на Черно море с 0:4. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай