Лошо. Черната серия на Левски продължава

"Сините" са шести в класирането

Лошо. Черната серия на Левски продължава | StandartNews.com

Източник: БГНЕС

Левски и Локомотив (София) завършиха при 2:2 в двубой от 18-ия кръг на Първа Лига, с което серията на "сините" без победа в първенството е вече пет мача. Срещата трябваше да се играе вчера, но бе отложена заради заснежен терен.

Двата тима тръгнаха в атака от първите минути, но пропиляха няколко опасни възможности, без реално да затруднят съперника.

Левски имаше претенции за дузпа в 20-ата минута, няколко по-късно удари греда след удар на Рикардиньо, а в 27-ата поведе в резултата (1:0).

Минути преди края играчите на Локо (София) имаха претенции за дузпа, но реферът подмина ситуацията.

В края на първата част Карлос Франса направи непростим пропуск и от няколко метра прати топката над напречната греда.

Пет минути след почивката Локомотив (София) стигна до удар в напречната греда след намеса на вратаря на Левски Пламен Андреев.

Локомотив (София) беше близо до изравнителен гол в 70-ата минута, след като Франса пресече пас към Пламен Андреев, но не получи подкрепа от съотборниците си. 

В следващата атака Андриан Краев стигна до отбита топка и със силен удар я прати във вратата на Локомотив (2:0).

Отговорът на Локомотив не закъсня и в 77-ата минута Димитър Митков намали резултата след пас на Карлос Франса (2:1).

Минути преди края в игра за Левски след контузия направи бразилската звезда Уелтън, който бе бурно аплодиран от феновете на "сините".

Бразилецът обаче не помогна за победата, тъй като съперникът получи дузпа в продължението на двубоя. Дарлан Мендес събори Стив Траоре, а Димитър Митков фиксира равенството от бялата точка (2:2).

Левски е на шесто място в класирането с равен брой точки (по 29) с петия ЦСКА 1948. Локомотив София е на 12-а позиция с 18, пише "Блиц".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай