Локо Пд шокира ЦСКА! Публиката бясна

Червените загубиха с 1:2 на "Васил Левски"

Локо Пд шокира ЦСКА! Публиката бясна | StandartNews.com

ЦСКА изигра обидно слаб мач и загуби с 1:2 от Локомотив Пд в шампионатен мач на стадион "Васил Левски" в столицата.

Това означава, че червените на практика се прощават с мераците за титла, а сръбското треньорско недоразумение с британски паспорт Нестор Ел Маестро трябва бързо да бъде натирен от клуба.

Още в 5-та минута, Гол за Локомотив (Пловдив)!Не!

След обстойна проверка на ВАР арбитърът Волен Чинков отмени попадението за гостите поради засада. 

В 35-та минута - ГРЕДА ЗА ЛОКОМОТИВ! Съставът от Пловдив може много да съжалява, че не води срещу днешния си съперник. Защитата на ЦСКА не бе правилно подредена при центиране от ъглов удар, в което топката достигна до Мартин Петков, а нападателят от непосредствена близост нацели горната греда.

Станислав Шопов е заменен от Тобиас Хайнц. Мартин Стойчев пък влиза на мястото на Емануел Шакич, а Браян Кордоба замени Енес. Махмутович.

Това показа колко е струвал отборът на Ел Маестро презд първото полувреме.

И логичното се случи! В 60-та минута гостите от Пловдив поведоха в резултата.

Капитанът на гостите Димитър Илиев намери Бабакар Дион, крилото преодоля червената отбрана, взаимодейства с Мичи Мбала, a той с лекота направи Густаво Бусато безпомощен.

Отново обаче на хоризонта се появи Данило Асприля! След центриране на Хойнц, колумбиецът с глава изравни - 1:1 в 73-та минута.

Две минути след това Каранга пропусна отлична възможност да изведе ЦСКА напред.

След това и Бусато отрази мощен шут пред вратата на червените. И това се повтори минута по-късно, като вратарят отрази опасен удар с глава.

В паоследните минути на мача, вместо ЦСКА да натиска и да търси трите точки, напрежението бе пред вратата на домакините.

В добавеното време Локомотив шокира ЦСКА с втори гол! След това Фаетон пропусна да изравни, а публиката на червените се вбеси окончателно.

Възгласите "Оставка!" по адрес на треньора Маестро ще се чуват още повече, но в случая това нямва да топли никой, свързан с клуба.

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай