"Лидерите" идват със "Стандарт" на 18 май

СК "ДЕМА" приема за 16-а година турнирът по тенис на известните

"Лидерите" идват със "Стандарт" на 18 май | StandartNews.com

Най-дългогодишният тенис турнир за известни личности "Лидерите" за купите на "Стандарт" и БФТ ще се проведе тази година на 18-19 май. Домакин и съорганизатор и на 16-ото издание издание на надпреварата ще е водещия спортен клуб "ДЕМА" в Младост 1А. По традиция турнирът се провежда с подкрепата на най-голямата българска банка Fibank, "София - евростолица на спорта" и "Спорт депо". Топките отново ще са от водещата марка в тениса "Уилсън".
Политици, бизнесмени, лекари, журналисти и светски личности ще мерят сили на отлично поддържаните кортове. По традиция надпреварата ще е за двойки и смесени двойки, а победителите ще станат ясни на 19 май преди обед.
Сред най-значимите двойки е тази на световно известният кардиохирург проф. Генчо Начев, шеф на УМБАЛ "Света Екатерина". Бащата на валутния борд Красимир Ангарски отново ще хване ракетата заради любимия си вестник. Много шампиони от предните издания на "Лидерите" сред които и Иван Каневчев също ще са в СК "ДЕМА". В смесените двойки ще блестят Таня Дикова, топ репортерката на БНТ Ирина Цонева, бившата шампионка в турнира Диди Божинова, както и Йоана Андреева от сп. "Хайком".
Водещият виенски салон "Романс" за поредна година ще подслади настроението на участниците. И тази година турнирът ще е с благотворителна цел. Участниците ще дарят средства за детския "Мастърс", който СК "ДЕМА" и "Стандарт" организират през септември за новите надежди в тениса ни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай