"Левски" умува план за спасение

Не мога да им давам съвети, дистанцира се Мъри

"Левски" умува план за спасение | StandartNews.com

Спешно затягане на редиците ще предприемат днес на "Герена". Шефовете на тима два дни умуват план за съживяване преди вечното дерби с ЦСКА. Издънката с "Локо" (Сф) доведе до много въпросителни, защото положението ще стане още по-тежко при провал срещу "армейците". Разликата с "Лудогорец" отново стана 9 точки, а вицешампионите изостават и от преследвачите на тима от Разград. Треньорът Славиша Йоканович ще трябва да защитава програмата си. Той се оттегли за два дни в Испания, за да вземе въздух след провала.

На мушката отново са и футболистите, които не си дадоха много зор в дербито срещу "червено-черните". Очаква се до 16,00 часа, когато тимът се събира за тренировка, да стане ясно какво ще предприеме ръководството.

"Аз не мога да давам съвети, а и в интерес на истината не съм давал такива на Наско Сираков. Надявам се по-скоро да излязат от тази ситуация. Не съм аз човекът, който ще дава акъл. Когато бях на "Герена", съм имал възможност да правя това", обяви бившият треньор на "сините" Станимир Стоилов пред ТВ7.

"Нямаше как да приема офертата им от чисто човешки ангажимент към "Ботев". С цялото си сърце работя в Пловдив", отсече Мъри. Той разкри, че целта пред "канарчетата" е най-вече Лига Европа, а титлата остава за следващите сезони.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай