"Левски" с клуб в парламента

"Левски" с клуб в парламента | StandartNews.com

В Народното събрание вече ще има фенклуб и на "Левски". Негов създател ще е депутатът от Реформаторския блок Борис Станимиров, който се закле днес. Новината той съобщи на страницата си в социалната мрежа Facebook.

"Търсих парламентарния фен клуб на "Левски", за да се запиша. Оказа се, че такъв няма. Ще направя тогава! По случай вековния юбилей на клуба и четвъртвековния юбилей на свободата ще подкрепим Отбора на Свободата и в Народното събрание. Ще се свържа първо с феновете, защото именно заради тях "Левски" значи свобода", гласи съобщението на Станимиров.

В парламента отдавна действа и фенклуб на ЦСКА.

Вратар на "Левски" счупи

пръст на дясната ръка. Става въпрос за Александър Любенов, който дори беше титуляр при загубата в Ловеч тази есен. Травмата е станала по време на мач от дублиращата група, а в момента талантът е с шина на ръката. От подобно счупване доста месеци се лекуваше и титулярният вратар на "сините" Пламен Илиев.

Междувременно капитанът Владимир Гаджев почна възстановителни терапии. В края на миналата седмица националът претърпя операция на коляното и няма да играе в следващите три месеца. В последните дни за заместник на национала е гласен Пламен Димов. Привлеченият от "Черноморец" играч се изявява предимно като бранител.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай