"Левски" с апел към БФС и ПФЛ

"Левски" с апел към БФС и ПФЛ  | StandartNews.com

Във връзка с огромния интерес към финалната среща от турнира за Купата на България, ръководството на "Левски" отправя молба към Българския футболен съюз и Професионалната футболна лига (ПФЛ) за преразглеждане квотата на билетите съгласно пълния капацитет на стадион „Лазур" в Бургас.

"Бихме искали да информираме футболната ни централа, че предоставените ни до този момент 7500 билета вече са изчерпани, а интереса сред "сините" фенове е все още огромен. Надяваме се, че БФС и ПФЛ ще вземат адекватно решение относно разпределението на билетите, с цел да се гарантира безопасността на зрителите и спокойното провеждане на заключителния мач от турнира за националната купа", пишат "сините" на сайта си.

"Левски" желае максималната квота от полагащите се билети, която да бъде разпределена между клуба и фенските организации. Надяваме се през следващата седмица да получим въпросните пропуски и улесним максимално сините привърженици, които желаят да посетят финала за Купата на България", се казва още на страницата на "Левски".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай