"Левски" губи нов за месец

"Левски" губи нов за месец | StandartNews.com

Отрязаха Де Ноойер за разходка до Карибите

Играчите на "Левски" изгледаха вчера отново мача със "Славия" (0:0). Стойчо Стоев им показа слабостите, които допуснаха в дербито с "белите". Тогава "сините" проспаха първото полувреме и се събудиха след почивката. Спортният директор Георги Иванов пък проведе разговори с няколко от чужденците, които отнесоха доста критики за представянето си на "Овча купел".

Издънката от дербито със "Славия" Жюстен Менголо си намери извинение, с което да отърве конското. Оказа се, че камерунецът е контузен и ще отсъства около три седмици. Лекарят на "сините" откри, че той има разтежение. Втората е втората му подобна травма, след като Менголо се контузи още при дебюта си в "А" група. Той влезе като резерва при загубата 1:2 от "Лудогорец". "Нормално е да има проблеми, след като не е играл дълго време преди да дойде при нас", обявиха от "Герена". Така на практика Менголо ще бъде готов отново да игра чак през май, защото ще трябва да наваксва и форма. Два дни почивка пък ще вземе и Мехди Бурабия. Французинът също се оплаква от контузия.

Такава лиши и Джереми де Ноойер от разхода до Карибите. Той получи повиквателна за националния отбор на Кюрасао, но трябваше да я откаже, след като от доста време не може да се справи с травмата си. Халфът продължава да се готви отделно от останалите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай