"Левски" е по-голям от Америка, обяви вратар

"Левски" е по-голям от Америка, обяви вратар | StandartNews.com

"Ювентус" помага с играчи на "сините"

"Ювентус" може да реши проблемите на "Левски" с търсенето на нови играчи, ако се стигне до сделка за Божидар Краев, научи "Стандарт". От "Старата госпожа" са обявили, че са готови да пратят на "Герена" футболисти за обиграванe, като заплатите им ще бъдат плащани от Торино. Краев изкара проби при "зебрите" преди Нова година, а в момента текат такива в "Ман Сити". От "Левски" трябва да чакат и становището на "гражданите" за таланта, въпреки че това на "Юве" изглежда доста апетитно в момента. "Сините" все още не могат да се похвалят с успех при преговорите с набелязаните от тях играчи, а освен това продължават да гледат и нови, за да имат и резервен вариант.

"Левски" е по-голям от Америка, отсече новото попълнение Боян Йоргачевич в интервю за "Вечерние новости". Той обяви, че е избрал офертата от "Герена" заради семейството си, въпреки че е имал доста по-добро предложение от "Канзас Сити" и "Монреал", с които е тренирал в продължение на месец. "Не искам децата ми да се мъчат като в Турция, там им преподаваха обратното на това, което учеха, докато играех в "Гент" и "Брюж". Затова съпругата ми Мая, щерките Маша, Мия и Лара, както и синът ми Лука, ще останат в Белгия. Ще се разделим за малко, но това е Европа, всичко е близо", отсече сърбинът.

Йоргачевич, който има школа за деца в родината си, разкри също, че е имал оферти от още четири отбора. "Искаха ме "Динамо" (Букурещ), "Апоел" (Петах Тиква), "Беверен" и участник в Чемпиъншъп, но "Левски" бе бетон", каза още Боян и добави, че Урош Голубович също е спомогнал за решението му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай