Левски дава старт на селекцията

Спортният директор на "сините" Георги Иванов заминава днес за чужбина.

Левски дава старт на селекцията | StandartNews.com

"Левски" ще даде начало на зимната си селекция през тази седмица. Спортният директор на "сините" Георги Иванов заминава днес за чужбина. Той ще започне разговори с набелязани от лидерите в "А" група футболисти. Освен това ще се убеди в качествата на други, които са били препоръчани на него и останалите ръководни фактори на "Герена" по време на контролите, които ще играят с националните си отбори. Както е известно в "Левски" ще търсят попълнения във всички линии. Особено в защита и атака. "Сините" също така се надяват за задържат Живко Миланов и Владимир Гаджев, чийто договори изтичат през зимата.

Гаджев пък започна извънредни тренировки. Той се поти заедно с юношите, докато останалите са в почивка. Халфът е възстановен от травмата, която го извади от последните мачове. Сега Гаджев се бори да влезе по-бързо във форма. На "Георги Аспарухов" се стягат за почерпка. Роман Прохазка трябва да се отчете пред съотборниците си за сватбата, която вдигна в родната Словакия през уикенда. Халфът се възползва от наказанието, което му бе наложено за натрупани картони и се венча за приятелката си Михаела. Събитието събра около 120 гости, който лудяха до зори. "Дори да не бях наказан - пак щях да вдигна сватба. "Левски" ми го бяха разрешили", заяви Роман.

Одрусаха "сини" и "бели" с по 3300 лв.

БФС одруса здраво столичните "Левски" и "Славия" след 15-я кръг в "А" група. "Сини" и "бели" ще трябва да се бръкнат с по 3300 лева заради феновете си. Наказанията идват от хвърлени предмети по пистата, запалени бомби и факли. И докато "Левски" би 1:0 "Локо" на "Герена" и остана първи, то "белите" претърпяха най-тежкото си поражение от началото на сезона - 0:4 от "Литекс". Пред "Стандарт" босът Венци Стефанов коментира по-много интересен начин двубоя. "Както казва гуруто на българската мисъл Кубрат Пулев - Продължаваме напред. За съжаление се случи този резултат, но аз смятам, че не играхме толкова зле. Може би промените в състава се отразиха. Срещу "Лудогорец" се надявам да изглеждаме различно", добави Стефанов

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай