"Левски" чака голаджия в Анталия

"Левски" чака голаджия в Анталия | StandartNews.com

Не гоня никого, отсече треньорът на "сините"

До ден, два в "Левски" ще решат още един от проблемите си - да привлекат качествен нападател. До сега "сините" удрят на камък, но се очаква нещата да се променят в Анталия, където се отправиха днес на лагер. "Затруднени сме, не можем да отговорим на финансовите параметри на футболистите. Нормално е селекцията да се позабави, късно поех тима. Освен това имаше празничен период - Нова година, Коледа", обяви треньорът на тима Стойчо Стоев на тръгване. "Надявам се, че ще успеем да се справим преди да започне първенството. Чакаме чужденци, а не може те да се напасват, докато вървят мачовете", продължи спецът.

Стойчо обяви, че разчита на всички играчи, които попаднаха в групата за лагера в Турция и не иска да се разделя с нито един от тях. "Доволен съм от футболистите. За това не ми се говори за освободени. Все пак обаче трябва да се съобразим, ако се стигне до трансфер на някого", каза още Стоев.

"Времето никога не е достатъчно. Отбор се гради за година, две. Нас обаче ни притиска времето и нямаме такъв период. Така че трябва да се справим за близо месец. Трябва да изградим в Анталия стил, с който да печелим", завърши спецът преди да се качи в клубния автобус, с който "Левски" се отправи до Истанбул. Оттам столичани взеха самолет за Анталия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай