"Левски" атакува с Цецо Генков

Работя отлично със Сираков, твърди треньорът Митов

"Левски" атакува с Цецо Генков | StandartNews.com

Цветан Генков ще засили нападението на "Левски". Това потвърдиха от клуба, както и самият състезател "Говорили сме", обявиха от ръководния щаб на "сините". "Има такъв вариант, но още не е сигурен, след ден-два мога да ви кажа точно какво ще правя", обяви самият Генков пред "Стандарт". "Още поне от пет клуба ме потърсиха, за да обсъдим евентуален трансфер. Не знам какво мислят шефовете на "Висла", но моето желание е да напусна. Искам да играя в отбор, в който ще ме приемат добре. Желанието ми е да радвам феновете и да бъда щастлив", коментира националът.

Вчера тимът отлетя за първия си лагер в Линдабрун. "Предстои ни много работа. Можем да вземем някои интересни футболисти. Има такава възможност. Не съм казал, че са защитници. На лагера заминават 25 полеви играчи и четирима вратари. Сред тях има и доста юноши. Със Сираков се работи отлично. Каквото трябваше да направим в Правец, е направено", сподели треньорът Николай Митов на летище София.

"Прохазка няма да пътува. Той и Ромен Ели повече няма да бъдат в нашия отбор. Базил де Карвальо е с договор и е футболист на "Левски". Аз го бях пуснал малко повече почивка. Той пътува с нас", каза още Митов.
С нови договори към Австрия потеглиха Кристовао Рамос и Станислав Ангелов - Пелето. Контрактите и на двамата изтичаха на 30 юни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай