Левски вади торба с пари за Бизона, тръбят в Румъния

Харлем Гноере все по-близо до "сините"

Левски вади торба с пари за Бизона, тръбят в Румъния | StandartNews.com

ВРумъния отново свързват нападателя на Стяуа Букурещ Харлем Гноере с преминаване в Левски. Бизона, както е прякора на атакуващия футболист изрази желание да изпълни договора си с румънския гранд, който изтича през лятото, но шансовете това да се случи са минимални, пише gsp.ro .

Интерес към 31-годишния нападател има и от Саудитска Арабия, но "сините" вече са се свързали с него и са отправили конкретна оферта.

В Румъния пишат, че Левски предлага на Гноере договор за година и половина и заплата от 25 000 евро на месец, което е с десет хиляди повече, отколкото взима в Стяуа. Освен това споразумението включва бонуси за спечелване на титлата, както и за класиране в груповата фаза на един от европейските клубни турнири. В това число къща и кола, предоставени от клуба.

Това влиза в противоречие с тавана на заплатите, който бе сложен при пристигнаето на новите шефове на "Герена"

От Левски първо са искали да получат информация за французина от бившите футболисти на клуба Ривалдиньо и Серджиу Буш, които в момента играят в Румъния.

Единствената пречка е, че "сините" са готови да дадат 700 000 евро за нападателя, но ексцентричният собственик на Стяуа Джиджи Бекали иска още 300 000 от европейската валута.

Споменава се, че представители на Левски ще пристигнат в Букурещ през селдващата седмица, за да разговарят лично с играча и ръководството на румънския гранд. Тогава се очаква и Гноере да даде окончателното си решение дали ще премине на "Герена" тази зима.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай