Неделя,

"Левски" слага нов спонсор на екипите

От: Пламен Вълков -
118
"Левски" слага нов спонсор на екипите
A
A
A

Отборът на „Левски“ отново ще има спонсор на екипа си. От днес „сините“ ще носят логото на PalmsBet на десния ръкав на фланелките във връзка с разширеното партньорство в договорните взаимоотношения между двете страни.

Това стана официално днес, а изпълнителният директор на „Левски“ Павел Колев и членът на борда на директорите на Palms Bet Лъчезар Петров обявиха новината на специален брифинг.

„Левски“ ще дебютира с фланелките с логото на компанията в мача с ЦСКА-София на 18 декември.

Изпълнителният директор Павел Колев обяви при подписването на новия договор с Palms Bet, че финансовото състояние на "сините" съществено ще се промени.

"Те търпеливо изчакаха падането на първата карантина. Продължихме разговорите от февруари. Подписахме този рекламен договор, който на практика е вече реализиран. Преди няколко седмици започнахме да обсъждахме продължението на този договор. Резултатът от тези обсъждания е факт. Той е с продължително от 1 година. Надяваме се на добър резултат. Дано да работим по-активно заедно, да организираме заедно събития", обяви Павел Колев.

"На първо място, финансовото ни положение ще се промени съществено. Тази помощ идва срещу права, които даваме на Palms Bet. „Левски“ е носител на голяма популярност. Когато създадем подходящите условия за всеки спонсор, нещата се случват. Надявам се това да се случи между нас и Palms Bet. Аз не бих го нарекъл дългосрочен, защото 1 години не е много време. Palms Bet са един от най-ценните ни партньори. Те ни помогнаха, когато бе най-трудно. Надявам се през 2021 година да се случат още хубави неща. Факт е, че този договор с по-добри условия. Договорът с Palms Bet не ограничава Левски да сключва договори с други компании, дори букмейкърски", заяви още Колев.

Членът на борда на директорите на Palms Bet Лъчезар Петров пък разкри, че в компанията бързо са взели решение да подновят договора с "Левски".

 "Радостен сме, че можем да обявим разширяването на нашето партньорство. Доволни сме от първия договор. Бързо взехме решението да го продължим. Бързо се случиха нещата. Беше въпрос на размяна на няколко мейла. Виждате, че нашето лого присъства на десния ръкав на фланелката. За нас беше важно в трудния момент за клуба да продължим да помагаме. Новият договор е до края на 2021 година. С подписването на този договор Palms Bet не държи да е ексклузивен спонсор. В момента работим по проект, който е изцяло насочен към феновете. Благодаря за бързата комуникация. Не е тайна какво е марката Левски в България. Ние получаваме възможноста да се позлзваме от привилегиите, които "Левски" носи", коментира Петров.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички