Левски хвърля децата срещу АЕК Ларнака

"Сините" отново канят малчуганите за агитка

Левски хвърля децата срещу АЕК Ларнака | StandartNews.com

Ръководството на Левски отново ще направи жест към малките фенове на клуба, като ги пусне без пари да гледат на живо реванша с АЕК Ларнака (1 август). Припомняме, че "сините" изтърпяват втория мач от наказанието на УЕФА и ще имат нужда от подкрепа след загубата с 0:3 в първия мач срещу кипърския тим вчера.

Ето как "сините" поканиха феновете на реванша:

Уважаеми левскари,

като част от дългосрочната стратегия на клуба да възкреси любовта на децата към спорта, и в частност към футбола Ви съобщаваме, че двубоя – реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа между „Левски“ и „АЕК“ (Ларнака) може да бъде посетен безплатно от организирани групи деца до 14 годишна възраст от учебни заведения, спортни школи/организации. Мачът е на 1 август, четвъртък от 19:30 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Според регламента на Европейската футболна асоциация (УЕФА), клуб който изтърпява наказание – домакинство пред празни трибуни, има право да допусне на трибуните деца до 14 години, включително.

Условието това да се случи е всяка група от 10 деца да бъде придружавана от един възрастен с педагогическо образование (треньор, преподавател, възпитател и т.н), като за всяка група трябва да бъде попълнена декларация с данните на придружителя и всяко едно от децата. Декларацията може да изтеглите от тук.

За допълнителна информация, записвания и попълнени декларации – [email protected].

Децата и техните придружители ще бъдат допускани на футболната среща през вход 2 на Сектор А. Краен срок за записване на групите – 31.07.2019 г., 19:30 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай