"Левски" гони Орлин Старокин

Сираков лично искал да освободи футболиста, който си изпроси червен картон срещу Царско село

"Левски" гони Орлин Старокин | StandartNews.com

Собственикът на Левски Наско Сираков ще иска клубът моментално да се раздели с Орлин Старокин, информира "Спортал". Легендата е бесен, след като опитният играч си изпроси глупав червен картон в рамките на 15 секунди за реплики към рефера Николай Йорнадов в гостуването на Царско село (2:2). Това се случи в 37-ата минута при резултат 1:1. Въпреки че секунди по-късно Станислав Иванов донесе пълен обрат на "сините", те не успяха да задържат своята преднина, като накрая завършиха срещата с девет души.

Голмайстор №1 на "сините", който лично доведе Старокин през лятото, е много афектиран от случилото се и обвинява Старокин за поредния провал ни тима му през тази кампания в efbet Лига. Имащият точно 100 мача и пет гола за "Левски" футболист е наказан за последната среща от годината с ЦСКА. За дербито той няма да бъде на разположение на Славиша Стоянович, който последните два мача заложи на него от първата минута. Поради това се очаква в следващите часове двете страни да се разберат и да се разделят по взаимно съгласие. Това е желанието на 26-кратните шампиони. Юбилейният двубой за "сините" пък ще се окаже последен за бранителя в клуба.

През тази кампания Старокин бе привлечен, за да помогне с опита си, но подобно на целия тим, не успя да покаже най-доброто от себе си. Интересното е, че това бе първият играч, който Наско Сираков привлече след получаването на акциите, но и първият, с когото големият голаджия иска да разтрогне още преди Коледа.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай