Леброн Джеймс награби херцогиня Кейт

Леброн Джеймс награби херцогиня Кейт | StandartNews.com

Кралското семейство гледа баскетбол с Бионсе и Джей Зи

Принц Уилям и съпругата му Кейт донесоха късмет в Ню Йорк на Леброн Джеймс и неговия "Кливланд". Кралското семейство се появи в залата в средата на третата част на мача с Бруклин, когато резултатът бе равен. След това обаче гостите вдигнаха оборотите и спечелиха със 110:88, за да запишат 7-и пореден успех.

"Те определено ни донесоха късмет. За първи път бяха на баскетболен мач и за мен бе чест, че избраха да гледат мен", заяви Леброн Джеймс, който се отчете с 18 точки, но в третата част направи някои фантастични подавания. След двубоя той подари на членовете на кралското семейство тарталети от пекарна в родния му град Охайо, както и екипи на "Кливлънд" - една за сина им и една с надпис "Кеймбридж" на гърба. Кевин Лав, който изпълняваше наказателни удари, когато принц Уилям и съпругата му пристигнаха в залата, заяви, че това е било доста разсейващо. "Хората размахваха кърпи или каквото друго имаха под ръка. Аз се опитвах да вкарам втория наказателен удар и в крайна сметка пропуснах с доста." С кралското семейство успяха да разговарят Бионсе и Джей Зи, които първи станаха от местата си по време на паузата и отидоха да поздравят височайшите особи.

За ужас на хората от свитата на кралските особи, Леброн Джеймс безцеремонно наруши етикета и си позволи да прегърне Кейт през раменете - нещо абсолютно недопустимо според протокола. Уилям и Кейт отминаха инцидента с усмивка. Случката напомня на онази през 2009 г., когато президентшата Мишел Обама прегърна кралица Елизабет II, което бе прието тежко от пуританите на Острова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай