Курдов дава Мъри на ФИФА

Курдов дава Мъри на ФИФА | StandartNews.com

Ще търся отбор в Русия, сподели нападателят

Атанас Курдов окончателно скъса отношенията си с казахстанския "Астана", където треньор е Станимир Стоилов. "Прекратих си договора по вина на клуба, тъй като не съм допуснат до работното си място да упражнявам професията си на футболист", каза нападателят пред Sportonline. Той разкри, че ще продължи да тормози Стоилов и компания във ФИФА. Атанас бе титуляр в "Астана", но изпадна в ролята на ненужен след идването на Мъри.

Нападателят разкри, че търси продължение на кариерата си в някоя от бившите съветски републики. Ако не му се отвори парашутът, той ще се завърне в България. "Няма да е в "Левски", защото в момента е невъзможно да се състезавам там. По всяка вероятност съвсем скоро мога да започна пак да играя за "Славия", добави Курдов.

Бащата на Атанас - Петър Курдов, пък скочи на Мъри Стоилов. Той също потвърди, че със сина му ще дадат "Астана" на ФИФА. "Наели сме хора, изпратихме официално запитване. Искаме да кажат защо не взеха Наско на подготвителния лагер в Анталия?", каза Курдов старши пред "Шоу". Той нападна и на личностна основа Мъри Стоилов. "Всичко стана заради Станимир Стоилов, който се счита за богопомазан, но всъщност е най-обикновен селяндур", изригна Курдов. Мъри контрира в "Блиц": "Категорично не желая да отговарям на нападките на един индивид, който живее в първобитния строй. Имам едно питане? Вярно ли е, че преди години този човек е гледал, макар и само за ден-два, някакво прасе в банята на апартамента си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай