Купувач на ЦСКА продава бельо, снима се с Томов

Купувач на ЦСКА продава бельо, снима се с Томов | StandartNews.com

Не особено изненадващо мераклията за купувач на ЦСКА се оказа човек на Александър Томов. Дениз Кизилоз се казва турчинът от Шотландия, поискал "червените". „Ивайло Манджуков провали сделката за продажбата на ЦСКА". това заяви турският бизнесмен Дениз Кизилоз в ексклузивно интервю за Канал 3,

„Ивайло Манджуков не разбира от бизнес. Той ще доведе клуба до фалит. Готов съм да закупя ЦСКА и да платя всички дългове. Манджуков ми поиска 640 хиляди евро, за да плати най-належащите задължения", заяви бизнесменът в телефонно интервю, като отрече връзка с Томов.

Телевизията на ЦСКА обаче разпространи снимка, на която турчинът хапва мелби със Сашо Томов. Освен това на среща с тартори от агитката г-н Кизилоз пристигнал с Малкоч, който беше назначен в НС на ЦСКА от Томов. Малкоч превеждал на бизнесмена. Турчинът отказал да даде банкова гаранция, писмо с намерение или информация за бизнеса си. Той само споделил, че произвежда бельо.

Регистрацията на фирмата му е в Глазгоу. Британски сайтове за бизнес потвърждават за съществуването на такава, но само на книга. Няма абсолютно никакви данни за развивана дейност, а като единствен служител и директор е представен г-н Кизилоз. Това накара агитката да заподозре, че фирмата, създадена миналата есен, е просто пощенска кутия. Още повече, на страницата на компанията във Фейсбук има две снимки и никакви информации.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай