Култов Валери Божинов! Какво призова левскарите

Съветва ги как да излязат от дупката

Култов Валери Божинов! Какво призова левскарите | StandartNews.com

Бившият футболист на Левски Валери Божинов даде интрвю пред "Блиц", в което сподели разочарованието си от серията от мачове без победа на Левски.

"Не очаквах да паднем от Славия. Надиграхме ги, но в крайна сметка те спечелиха. Футболът се играе на голове. Липсва Билал Бари. Не, че няма кой да вкарва, просто нещата не се получават. Ако Попето беше вкарал дузпата, всичко приключваше добре за Левски, щяхме да бием. Малшанс просто.

Говоря като фен. Аз съм също като привържениците - следя представянето на отбора, силно обичам Левски, боли ме, жално ми е. Но наистина само г-н Стоилов може да каже проблемите и действителността в клуба. Цяла Синя България трябва да се обърнем към него. Седем поредни мача без победа... това е много лоша серия.

Единствeното лекарство да излезем от тази криза е с много работа. Изпитал съм го през годините. Само работейки може да се постигат успехи, и то с много работа. Трябва също така вяра, увереност, да мечтаеш и силно да го искаш. Повече работа и по-малко говорене.

Наистина г-н Стоилов трябва да излезе и да каже какво има. Той е всичко в Левски в момента. Аз освен да подкрепям отбора, футболистите и феновете, друго не мога да направя.

Чух се с доста момчета след мача. Нека си направят равносметка на това, което правят през седмицата, и това, което е по време на мач. При мен като не вървяха нещата, е имало случаи, когато заставам пред огледалото и сам си говоря и анализирам. Даже съм си удрял шамари, за да изкарам тигъра в очите ми."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай