Крушарски лъска "Лаута" с 42 млн.

Крушарски лъска "Лаута" с 42 млн. | StandartNews.com

Базата на "Локо" (Пд) ще се превърне в рай срещу 42 млн. лева. Това обяви собственикът Христо Крушарски, който се срещна с кмета на Пловдив. "Проведохме много ползотворни разговори. Доволни сме. Имаме намерение да направим хотел на "Лаута", да построим база и да направим стадион "Локо" с 4 звезди, отговарящ на изискванията на УЕФА. До няколко дни ще внесем нашите предложения в Общинския съвет, като те трябва да бъдат одобрени и гласувани", заяви Крушарски след срещата с кмета в Общината. Ръководството на "Локо" иска да получи стадиона безплатно, парцел в "Тракия", както и още място на "Лаута", където ще бъде изграден хотел.

"Спортът в Пловдив трябва да се развива. В общинския съвет ще бъдат внесени 4 искания, които Крушарски спомена", заяви от своя страна зам.-кметът по спорта Георги Титюков.

Треньорът на "Локо" (Пд) Илиан Илиев пък мисли предимно върху това как отборът му да изиграе мача срещу "Славия". "Чака ни труден мач срещу млад и амбициозен отбор. Надявам се да постигнем добър резултат и да зарадваме публиката", коментира Илиев. Той обясни, че Кирил Котев е под въпрос за срещата заради проблем с коляното.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай