Кралев: Следя с тревога случващото се в ЦСКА

Сътресенията при "червените" се случват точно, когато се очаква да се направи съвместно дружество за стадион "Българска армия, заяви пред БНТ спортният министър

Кралев: Следя с тревога случващото се в ЦСКА | StandartNews.com

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев коментира пред БНТ темата с футболния ЦСКА. Той заяви, че сътресенията при "червените" се случват точно, когато се е очаквало да се направи съвместно дружество за стадион "Българска армия".

“С тревога следя какво се случва в ЦСКА в последните часове. Когато има такива сътресения в най-големите спортни клубове в страната - "Левски" и ЦСКА, това се отразява на огромен брой български граждани. Неприятна и напрегната е ситуацията. Това идва в момент, точно когато чакахме ръкодството на ЦСКА да подпише договора за учредяване на съвместно дружествено, с което да се инвестира на ст. "Българска армия". Не искам да коментирам преди да говоря със собствениците. Ще се опитам да разбера какви са техните планове. Няма значение кой на кого ще се обади. Ние с г-н Ганчев сме в отлични отношения", заяви Кралев пред БНТ.

“Както ви казах, на финалната фаза за учредяване на съвместно дружество за стадиона сме. Очакваме развръзка в следващите дни. Дано да се излезе от тази ситуацията по най-добрия начин", добави той.

"Държавата няма как да се ангажира пряко със спасяването на даден отбор. Ние правим всичко възможно за подобряване на инфраструктурата", завърши по темата Кралев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай