Кошмар при победа на Реал

Кошмар при победа на Реал  | StandartNews.com

Отложеният мач от Примера донесе кошмарен успех за Реал (Мадрид). Снощи испанците победиха Севиля с 2:1, но загубиха трима титуляри за дербито с Атлетико Мадрид в събота.

"Белите" вече са с актив от 4 точки пред Барселона.

Хамес Родригес откри резултата, но в средата на първото полувреме бе принудително заменен заради тежка контузия. Халфът веднага бе откаран в болница. Снимките от рентгена обаче показват, че футболистът има счупена пета и метатарзална кост на десния крак.

Кракът на голмайстора е обездвижен, той е престоял около 45 минути в болницата и предстои днес да претърпи операция на крака.

Другият играч, който се контузи в двубоя, бе Серхио Рамос. Той поиска смяна още в 8-ата минута, когато се опита да изчисти топката и почувства остра болка в крака. По-късно медици съобщиха, че защитникът е с разтегнато сухожилие и няма да може да играе поне три седмици.

От друга страна Карло Анчелото няма да може да разчита на Марсело за мача срещу Атлетико. Бразилецът получи жълт картон и ще бъде наказан за сблъсъка. Освен него, Пепе също ще пропусне, защото все още не се е възстановил.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай