Кошмар. Ливърпул с 10 контузени преди финала в неделя

Какво е състоянието на звездите

Кошмар. Ливърпул с 10 контузени преди финала в неделя | StandartNews.com

Големите проблеми с поредицата контузени играчи продължават да тормозят водача във Висшата лига на Англия Ливърпул.

„Броени дни преди финала за Купата на лигата срещу Челси Къртис Джоунс и Диого Жота напуснаха терена с травми, което увеличи и без това сериозния брой контузени в лазарета на "червените".

Головете на Дарвин Нунес, Алексис Мак Алистър, Мохамед Салах и Коди Гакпо зарадваха феновете, но Клоп доста притеснен заради контузиите на Джоунс и Жота.

Двамата се присъединяват към Доминик Собослай, Трент Александър-Арнолд, Алисон и Тиаго Алкантара, които също лекуват травми.

Междувременно Клоп разкри, че е извадил Нунес от игра като предпазна мярка, тъй като и уругваецът има някакво проблеми.

Според португалския Record  Диого Жота ще бъде аут за цели два месеца, но новината все още не е потвърдена. Почти сигурно крилото ще пропусне финала за Купата на срещу Челси през уикенда.

Контузията на Джоунс дойде след удар в пищяла. "Щом Къртис каза, че не може да продължи, това означава много", каза Клоп. Той също напусна стадиона на патерици и също не се знае кога ще се завърне.

Авторът на първия гол в мача Дарвин Нунес бе заменен на почивката. "Смених го, защото каза, че е почувствал нещо леко. Това беше достатъчно, за да го извадя", обясни Клоп.

Неговото завръщане също е под въпрос.

Има надежди Трент Алекзандър Арнолд, вратарят Алисон и Доминик Собослай да се завърнат скоро в игра.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай