Константиноу с първа тренировка в "Левски", Гонзо отрече за Аниете

Константиноу с първа тренировка в "Левски", Гонзо отрече за Аниете  | StandartNews.com

Дошлият на проби Алекс Константиноу проведе първа тренировка с "Левски" вчера, информира официалната страница на "сините".

Кипърският халф, който пристигна в петък в Боровец, се включи на пълни обороти в заниманието на стадиона в Самоков. Константиноу взе участие във всички занимания на тима, които днес бяха подчинени на фланговите атаки и удари от разстояние.

След неколкократни повторения и смяна на ролите между играчите в края наставникът Стойчо Стоев раздели футболистите за двустранна игра.

Днес от 19:00 часа "Левски" се изправя срещу Волга в контролна среща на стадион "Георги Аспарухов".

В същото време от клуба обявиха снощи, че Георги Костадинов подписа двугодишен договор с тима. Полузащитникът парафира своя контракт в офиса на клуба на улица "Тодорини кукли" 47. Георги Костадинов е роден през 1990 година, а кариерата му преминава през "Черноморец" Поморие, "Лудогорец" и "Берое".

В предаването "Гол" по България он ер спортният директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо пък отхвърли слуховете за евентуално завръщане на Антонио Аниете в "Герена".

"За съжаление няма вариант за Аниете. И един процент да има, бих се опитал да го върна, но за съжаление не е вярно,че може да го върнем . Левски имаше преди две седмици УС, на който се уточняваше собствеността. След като няколко месеца футболистите не бяха получавали заплати, нормално ли е да се говори за селекция? Тя върви в графика, в който попаднахме след всички неуредици", каза Гонзо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай