Кои са най-полезните функции в Betano.bg

Очаквайте скоро да бъдат обявени още ексклузивни функции и раздели на сайта

Кои са най-полезните функции в Betano.bg | StandartNews.com

Онлайн спортните и казино залози отдавна задминаха по рейтинг версиите им навън. Удобството да правиш депозити и тегления от вкъщи, без да се налага да ходиш където и да е, промени завинаги бетинг индустрията.

У нас все повече нови за България компании си проправят път към върха. На Betano bg можем да открием някои иновативни за родния пазар функции и в следващите редове ще ги разгледаме по-детайлно.

Първо, за любителите на спорта е много важно срещите да се излъчват с пряко предаване на сайта. Опцията е налична и единствното изискване е да имате акаунт и балансът ви да е положителен. Лайв стриймингът предоставя отлична възможност да се следи как играят двата отбора или спортистът, след което може да се изгради прогноза на база видяното, а доказано залозите на живо са с по-висок процент на успеваемост. Бетано предлага най-интересните спортни събития с жива картина.

Друга особено полезна функция е опцията за предсрочно затваряне на залога, известна повече като кеш аут. Това е страхотен начин да контролирате фишове (множествени залози), като не оставяте никакъв риск да загубите цялата си печалба за последните минути на спортното събитие. Много потребители предпочитат винаги да затворят залога и да вземат на сигурно 80-90 процента от печалбата, а не да треперят в заключителната част на мача, когато много пъти се е случвало след миг невнимание и умора да се стигне до промяна в резултата. От този букмейкър предлагат чудесни условия за кеш аут и чрез тази функция дори и грешна прогноза може да изплати печалби.

Особено добра пък е възможността да се създаде залог. Под това се има предвид множествена прогноза на различни събития от една и съща среща. Чрез тази възможност специалистите, които следят отблизо даден отбор или първенство, ще могат да увеличат значително коефициента си за определен мач, без да се налага да добавят други и да рискуват. Често дадени отбори имат афинитет да си изкарват по-лесно жълти картони, но пък това не им пречи да печелят срещите си. В Бетано можете да комбинирате прогнози за картони, ъглови удари, краен изход, голове, развитие на полувремена и всичко това единствено ще увеличава вашия коефициент.

Няма как да не отбележим за специалните залози на Бетано. Те се обновяват на дневна база и с много по-висок коефициент от този, който се предлага в останалите букмейкъри. Така можете да покажете сериозни познания в областта на спорта, докато печелите по-големи суми.

Любопитна функция на бетинг сайта са неговите мисии. Ако сте лоялен клиент, то често ще получавате подобни задачи, зад които се крият специални пазари под формата на индивидуални предложения. Те се генерират на базата на вашите предпочитания.

Всички тези предложения са добре обмислени от компанията и внасят иновация в българската хазартна индустрия. Неслучайно много играчи вече се преместиха да залагат именно в Бетано, където разнообразието и персоналното отношение грабват още с първите мигове на сайта. От компанията се стараят винаги да изненадат с нещо актуално и интересно. Обещанията са за още много разнообразни предложения в близкото бъдеще. Онлайн букмейкърът вече е на път да се намести удобно сред топ бетинг порталите у нас. Потребителите отчитат, че той предлага лично отношение, което при много от конкурентите не се усеща.

Очаквайте скоро да бъдат обявени още ексклузивни функции и раздели на сайта. За да имате пълен достъп до всичко, трябва да си направите регистрация. Самият процес е много опростен и след няколко клика на мишката вече ще сте част от голямото семейство на Бетано.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай