Кои са интересните опции за игра с winbet bonus на финала на Шампионска лига

На 28-ми май ще се изиграе последния голям мач за сезона в европейския футбол

Кои са интересните опции за игра с winbet bonus на финала на Шампионска лига | StandartNews.com

На 28-ми май ще се изиграе последния голям мач за сезона в европейския футбол - финалът на Шампионска лига между отборите на Ливърпул и Реал Мадрид. Българският букмейкър winbet дава предимство на Ливърпул да спечели финала. Коефициентът "червените" да победят в редовното време е 2.16, а да вдигнат купата е 1.60. Всички нови потребители на букмейкъра може да заложат с winbet bonus за първи депозит на срещата между Реал и Ливърпул в събота, като нека разгледаме няколко от интересните опции за игра. Букмейкърът предлага много пазари за срещата, но кои от тях наистина си заслужават?

Веднага нашето внимание се насочва към пазара двата отбора да отбележат гол с 1.65 коеф. в Уинбет. Това е добра опция за игра на финала в Шампионска лига, като се има предвид, че съперници са Ливърпул и Реал Мадрид.  Испанският шампион отбеляза много попадения в директните елиминации на турнира този сезон, за да се справи със съпротивата на Челси, Манчестър Сити и ПСЖ. Карим Бензема и Винисиус се намират в чудесна форма и ще бъдат основна заплаха за защитата на Ливърпул. „Лос бланкос“ може да разчитат и на гения на Лука Модрич, а Тони Кроос и Каземиро също са способни да измислят нещо в предни позиции. Златната резерва Родриго също може да има своя миг и ще притеснява отбраната на мърсисайдци. В същото време Реал Мадрид рядко запазваше суха мрежа в ШЛ през този сезон. Воденият от Карло Анчелоти отбор допусна гол във всички мачове в елиминациите и най-вероятно ще получи попадение срещу Ливърпул, така че опцията Гол/Гол е доста добра.

Опцията за равен на полувремето между Ливърпул и Реал също би било добра идея за залог на финала - коефициентът е 2.32. Двата отбора е възможно да започнат по-търпеливо срещата и да чакат грешка на съперника. Минутите ще текат бързо на финала в Париж и няма да усетим как са изминали първите 45 минути. Играчите в Уинбет ще очакват ранно попадение, но ако такова няма, то е вероятно на почивката резултатът да бъде равен, а защо не и двата отбора да си разменят по един гол през първата част и така също е възможно да видим хикс на полувремето.

Winbet предлага и много пазари за играчи и веднага ще ви дадем предложение да заложите на Карим Бензема да вкара в срещата. С вашия winbet бонус това би бил много добър залог, тъй като не рискувате собствени средства. Бензема прави сезонът на живота си в Шампионска лига и има 15 гола в 11 мача. Защитата на Ливърпул не е много убедителна в края на кампанията и френският нападател има голям шанс да се разпише. Бензема вкара общо три пъти в мачовете с Ман Сити от ½-финалите и е фаворит на букмейкърите да намери мрежата срещу „червените“ във финалния двубой.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай