Кога ще се бият Фюри и Уайлдър

Двубоят започва не преди 6,30 сутринта

Кога ще се бият Фюри и Уайлдър | StandartNews.com

Профи боксьорите Тайсън Фюри и Дионтей Уалдър ще влязат в люта схватка след 6,30 ч (б.в.) утре сутрин. Както обикновено, тя няма да бъде само за чест и слава след като стана ясно какви ще бъдат хонорарите на двамата боксьори. Те имат гарантирани 5 милиона долара по договор. Това обаче не включва парите от PPV каналите, които се очаква да им донесат по още 25 милиона долара в банковите им сметки. Зала „MGM Grand Garden Arena” в Лас Вегас е почти разпродадена като остават много малко на брой билети. Талноите варират от 425 долара и стигат до 10 000 на черно. Двубоят ще бъде излъчен в България от Ринг тв.

Преди малко повече от година Тайсън Фюри (29 победи, 20 с нокаут и 1 равен) изнесе боксова лекция на Уайлдър. Той доминираше в почти всичките рундове, с изключение на два, в които беше свален в нокдаун. Въпреки това съдиите присъдиха равенство. Решителният вот беше на сънародника на Фюри - Фил Едуърдс, който даде 113:113.
Според голяма част от журналистите и феновете Тайсън Фюри стори достатъчно, за да спечели.Според специалисти шансовете на двамата боксьори са изравнени. Уайлдър отново ще опита в своя типичен стил да уцели точния момент и да приспи противника. Докато Тайсън Фюри е твърдо решен да изглежда много по-различно от първия мач.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай