Кобрата: Няма да ме спрат да боксирам

Отнеха ми лиценза без нито да ме изслушат, нито да вземат предвид моята гледна точка, каза Кубрат Пулев

Кобрата: Няма да ме спрат да боксирам | StandartNews.com

Скандалът с целунатата репортерка Джени Ревало, довел до спиране на лиценза му в САЩ, няма да откаже от бокса Кубрат Пулев, увери той, пише "Канал 3". "Но мен това няма да ме спре да играя бокс, просто САЩ ще отпадне  като вариант. Предстои ми мач в края на юни, който вероятно ще е в САЩ, ако всичко с комисията и лиценза ми бъде наред. Може и в Европа да е", заяви Кобрата. 

На 14 май той трябва да се яви пред Спортната комисия на щата Калифорния, която замрази боксовия му лиценз заради жалба от репортерката от Лас Вегас Дженифър "Суши" Ревало. "Надявам се боксовата комисия да отмени временното спиране на лиценза ми. В момента съм наказан от тях без нито да ме изслушат, да вземат предвид моята гледна точка по случая. Отишла е една адвокатка и им е казала: "Той направи така и така, спрете му правата", и те на базата на видеоклип ми отнемат правата", припомни боксьорът.

Кубрат разкри, че неговият адвокат също е изпратил писмо до комисията, но към този момент няма отговор. "Не оправдавам своята постъпка, беше спонтанна и явно неуместна, но напълно в рамките на шегата", изтъкна Кобрата.

"Хората, които гледат отстрани, да преценят за какво е всичко, но според мен е ясно - и адвокатката за какво се бори, и Джени Суши за какво. То е толкова смешно, ясно и прозрачно, че няма накъде, може да се види от самолет, даже и от друга планета", добави Кубрат.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай