Кметът провери терена на стадион "Ивайло"

Кметът провери терена на стадион "Ивайло"  | StandartNews.com

Велико Търново. Кметът на Велико Търново Даниел Панов провери на място състоянието на терена на стадион "Ивайло" преди първия домакински мач на "Етър" в "А" група.

Панов е обсъдил с ръководството на ОП "Спортни имоти" и спортно – техническото ръководство на отбора предстоящата подмяна на тревното покритие, изграждането на поливна и отоплителна система. Освен това кметът коментира и различни варианти за изграждане на дренаж на стадиона, който също е важна част от предвидените ремонтни дейности.

В момента се монтират и последните пластмасови седалки преди първия домакински мач на "Етър" с "Черно море". С поставянето им броят на седалките ще достигне 4000. До края на месеца предстои да бъдат монтирани още над 2 500 , с тях общия брой седящи места на стадиона ще стане 7 000.

Констатирано е, че стадион "Ивайло" ще има пълна готовност да посрещне по най-добрия начин първият домакински мач на футболен клуб "Етър-1924". Кметът изрази увереността си, че верните привърженици на отбора ще изпълнят до краен предел стадион "Ивайло" за да подкрепят виолетовия отбор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай