Хубчев: Освен титла или купа другото не се брои

До два дни ще е ясно дали ще имаме нови, заяви треньора на Левски

Хубчев: Освен титла или купа другото не се брои | StandartNews.com

Треньорът на Левски Петър Хубчев даде своята първа пресконференция преди старта на зимната подготовка.

„Двама човека отсъстват с мое позволение и ще дойдат по-късно. Холмар няма да бъде на първия лагер в Сандански, защото ще бъде на лагер с националния на Исландия след това пътува с отбора за Турция. Той е професионалист и съм сигурен, че на лагера на националния си отбор ще бъде максимално съвестен и ще тренира на пълни обороти. Надявам се само здрав да се върне. Няма спокойна подготовка. Селекцията е отворен процес. Възможно е някой да бъде отдаден под наем. Надявам се до два дни максимум да имаме резултат за още нови. Всичко друго освен шампион и купа не се брои в отбори като Левски. Не съжаляваме за нищо - тези играчи, които сме искали са в съблекалнята или ще бъдат там”, коментира Хубчев.

Отборът на Левски ще изиграе четири контроли по време на зимния си подготвителен лагер в Алания, Турция. „Сините“ ще бъдат край брега на Средиземно море от 27 януари до 7 февруари 2020 г.

Първата проверка е насрочена за 30 януари срещу арменския „Пюник“. На 3 февруари „Левски“ излиза срещу Македония Гьорче Петров (Северна Македония). На 4 февруари „сините“ играят срещу националния отбор на Узбекистан до 19 години. Последната контрола е на 6 февруари срещу украинския „Олександрия“.

„Сините“ стартират подготовката си на 9 януари, четвъртък в 15:30 часа. Първата тренировка е открита за привърженици и журналисти. Старши треньорът Петър Хубчев ще говори пред медиите в 14:00 часа в залата за пресконференции в сектор В на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

От 13-ти до 23-ти януари Левски ще се подготвя в Сандански.

Контролите на Левски от втория подготвителен лагер в Алания:

30 януари, 16:30 часа Левски – Пюник (Армения) – "Голд Сити", Алания

3 февруари, 16:30 часа Левски – Македония Гьорче Петров (Северна Македония) – „Голд Сити“, Алания

4 февруари, 16:30 часа Левски – Узбекистан U19 – „Голд Сити“, Алания

6 февруари, 16:00 часа Левски – Олександрия (Украйна) – Сиде

Часовете на мачовете са в българско време.

Първата тренировка на „сините“ стартира днес от 15.45 ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай