Хиндлиян: Не сме се молили на Бойко Борисов!

Създава се голяма интрига, твърди той

Хиндлиян: Не сме се молили на Бойко Борисов! | StandartNews.com

"Сутринта се появи една декларация, подписана от сдружение "Сини сърца", в която се призовава тръст "Синя България", който е миноритарен акционер в Левски, да пусне в продажба акциите си на дребни акционери, които да ги закупят за 3 милиона лева и тези средства да влязат моментално в клуба. ...

Впоследствие се оказа, че членове на сдружението и самият му председател опровергаха тази информация и заявиха, че тя не отговаря на истината. Това в момента създава изключително голямо напрежение и много голяма интрига и има някакъв сценарист, който стои отзад", заяви Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян пред "Хоризонт". 

Той смята, че ако миноритарната собственост на Левски се раздроби и премине в ръцете на дребни акционери, то бъдещият мажоритарен собственик би бил абсолютно безконтролен.

"Това може да бъде най-краткият път до слагането на "тире", защото ако няма миноритарен акционер, който да контролира под някаква форма мажоритарния, то в един момент той може да обяви дружеството във фалит и ние да прегърнем "тирето"...

Ако тези хора са добронамерени, защо се обръщат към миноритарния пакет, защо не поискат част от пакета, който се държи от г-н Божков?", заяви още Хиндлиян.

Степан Хиндлиян отрече фенклубовете да са се молили на премиера Бойко Борисов с писмото си, а му били предложили два варианта за спасение на Левски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай