Кървава баня оплиска Белград

Кървава баня оплиска Белград | StandartNews.com

Щерката на Цеца си прави селфита до мелето на "Звезда" - "Партизан"

В истински екшън филм се превърна 148-ото дерби на Сърбия между "Цървена звезда" и "Партизан" (0:0). По трибуните на "Мала Маракана" стана страшно в момента, в който главният съдия Милорад Мажич изведе двата отбора на терена. Ултраси на "гробарите" пробиха загражденията и налетяха на "звездашите". Оттам се заформи бой с прътове и димки. Полицията изнемогваше.

В този момент Мажич прибра двата отбора в съблекалните, докато страстите се успокоят. Това стана чак след 40 минути. Преди това подкрепление от униформени се включи в мелето. Ултрасите на "Партизан" побягнаха извън стадиона. Там те чакаха "звездашите" с още прътове и димки, но този път се оборудваха с камъни и бутилки. В същото време близо до терена боят продължи. Този път само между фенове на "Звезда" и полицията. В резултат на боя има над 20 ранени полицаи и още 50 привърженици на двата отбора. Към момента арестуваните са 40 души. Дали заради ексцесиите или не, двата отбора направиха скучен мач и завършиха 0:0. Цял мач за "гробарите" записа българинът Иван Бандаловски.

По трибуните на "Мала Маракана" пък не бе горещо само заради боищата. Дъщерята на Цеца Величкович - Светлата, се появи на мача в компанията на гаджето си Костадин Терзич. Докато феновете на двата отбора се биеха, красавицата си правеше селфита.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай