Капитанът на "Левски" готов за "Литекс"

"Сините" скочикха на вандали от ЦСКА

Капитанът на "Левски" готов за "Литекс" | StandartNews.com

София. Добрата новина за "Левски" дойде от лекарите, които ще вдигнат Станислав Ангелов за дербито с "Литекс" на "Герена". Пелето отново ще играе като централен защитник.

В същото време "червени" вандали ядосаха сериозно левскарската общност, която отвърна с две гневни декларации в рамките на няколко часа. Първо, ръководството на клуба осъди гаменската атака срещу автобуса с юношите на "Армията" онзи ден. Фенове опръскаха возилото с червено и се опитаха да го строшат с ритници. "Само преди няколко дни треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ни обвини в действия, които сеят омраза. В контекста на събитията неговите твърдения са, меко казано, несериозни и абсурдни", написаха от ръководството на "Левски".

Паметната плоча на легендите Георги Аспарухов и Никола Котков пък за пореден път беше осквернена. Тя се намира на магистрала "Хемус", над лобното им място в прохода "Витиня". Плочата е намацана със зелена боя. Най-вероятно вандалите са от ЦСКА, тъй като от разпространените снимки се виждат надписи "CSKA" и "ЦСКА". "Докато ние, привържениците на "Левски", почитаме своята история и легенди, жалките бедни души едва събират 2,88 лева за кофичка боя и с пълното си съзнание оскверняват паметта на най-великия футболист в историята на България", написаха от фенклуба на "Левски", Това са те - четирибуквие, което буди само и единствено съжаление в нас".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай