"Канарче" стана модел преди дербито

"Канарче" стана модел преди дербито | StandartNews.com

И градският транспорт забавя темпо по време на "Ботев" - "Локо"

Защитникът на "Ботев" Даниел Златков стана модна икона непосредствено преди пловдивското дерби с "Локо". Българският Роналдо, както е известен защитникът, стана рекламно лице за България на италианската марка за дрехи "MI-LL by milionaire". Интересен факт е, че един от основните модели там е звездата на "Рома" Стефан Ел Шаарави. По снимките му в социалните мрежи личи, че пазарува дрехи от тази марка още с идването му в Пловдив. Освен това защитникът на "Ботев" често позира с тях в бутика им. От вчера в продължение на една година Златков ще може да се облича с всички напълно безплатно. БГ Роналдо ще пътува и до Апенините, където при представянето на новите колекции ще позира заедно с Ел Шаарави.

Иначе и градският транспорт под тепетата почти ще спре за дербито. От общината предупредиха автобусните линии 1, 20 и 27 да се движат максимално бавно. При необходимост ще бъде спирано движението по ул. "Коматевско шосе" в района на стадиона.

Вчера треньорът на "канарите" Николай Костов определи и групата за дербито. В нея не попадна новата модна звезда Даниел Златков, който не е ритал отдавна. Иначе няма големи отсъстващи, като повторен дебют с "жълто-черната" фланелка се очаква да направи националът Тодор Неделев.

Дербито с "Локо" открива пролетния дял в "А" група. Мачът на стадиона в Коматево е днес от 13,00 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай