Камило се зарече: Ще блестим на европейското

Отиваме за медал, надъхва се капитанът Тодор Алексиев

Камило се зарече:  Ще блестим на европейското | StandartNews.com

София. Ще блестим на европейското, обеща селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол Камило Плачи.Първенството в Полша и Дания е в края на септември.

"В момента колата ни все още е в бокса. Механиците работят по нея. Ще се опитаме тя да бъде страхотна, когато дойдат мачовете", така описа състоянието на тима Камило. "Контузените играчи Теодор Тодоров и Николай Николов започнаха подготовка две седмици преди основната група и това бе правилното решение. Така беше правилно.

Нормално е сега да имаме леки контузии, леки възпаления на колене заради огромното количество работа. В следващата фаза на подготовката за техника тези дребни проблеми ще изчезнат", допълни още Плачи, който получи наградите за треньор на месец юни и юли в анкетата на "Пресклуб България". Това стана ден след като "лъвовете" паднаха 1:3 (15, -16, -23, -19) от Франция във втората контрола, този път в з. "Христо Ботев".

Волейболът обра и още две награди - тези за отбор на месец юни и юли. Представител бе капитанът Тодор Алексиев. "Благодаря за наградите. Хубаво е, че оценявате нашата работа. Дано да продължим по същия начин и да донесем медал на България. Много е мъчително това и за нас, и за вас. Но вървим по правилния път и дано успеем", сподели Алексиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай