Kamenitza Фен Купа гостува в Шумен през уикенда

Kamenitza Фен Купа гостува в Шумен през уикенда | StandartNews.com

Турнирът на приятелите от квартала - Kamenitza Фен Купа 2015 ще завладее този уикенд Шумен с горещи футболни емоции „по каталунски". Шестият Регионален полуфинал от 13-тото идание на турнира ще гостува за поредна година на стадион „П. Волов", където най-добрите 32 отбора от Разград, Шумен и Търговище ще премерят сили за титлата Регионален шампион. Освен престижното отличие и множество други подаръци, първенците в битката за Шумен ще си спечелят квота за Националните Финали на Фен Купа 2015 и ще се приближат с още една крачка до приключението зад кулисите на Камп Ноу, което очаква 13-тите Национални шампиони на турнира.

Официалното начало на регионалния кръг ще бъде дадено от кмета на Шумен Красимир Костов, придружен от областния експерт на Министерството на младежта и спорта Николай Стоянов, председателя на комисията по младежта и спорта Стоян Русев и главния експерт „Младежки дейности спорт и туризъм" Даниел Даулов. Церемонията ще стартира в 12:00 часа, в събота (6 юни).

Непосредствено след откриването ще бъде проведен демонстративен мач. В него ще участват сборен отбор на местни журналисти срещу тим на Община Шумен. Те ще направят кратко показно на умения и спортсменска игра, след което 32-та отбора полуфиналисти ще продължат с дербитата от груповата фаза. В допълнение към атрактивните мачове, приятелската компания и студената бира, посетителите ще могат да се насладят и на игрите край терените. Те ще се провеждат и през двата дни на надпреварата и ще раздават множество щедри награди като смартфони, таблети и спа-уикенди за двама в Банско. Финалът е в неделя от 13,00 ч, след което ще се проведе и церемонията по награждаването.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай