Kamenitza Фен Купа 2014 пристига във Варна

Kamenitza Фен Купа 2014 пристига във Варна | StandartNews.com

Варна. Стадион "Локомотив" във Варна ще е домакин на 17-18 май на третия полуфинален кръг на Kamenitza Фен Купа 2014. И тази година пътят към Маракана минава през Фен Купа, а националните шампиони на турнира ще станат свидетели на едно незабравимо футболно събитие - мач на бразилския национален отбор във футболното сърце на Рио де Жанейро. Официалното откриване на турнира е от 18:00 часа и се очаква да бъде дадено лично от кмета на община Варна, Иван Портних.

Сред официалните гости ще бъдат и знаменитите бивши варненски футболисти Тодор Марев, Диян Дончев, Димитър Трендафилов и редица други обществено значими личности от града домакин и региона. Водещи на турнира ще са познатите на всички фенове Иво Райчев и Мишо Дюзев.

Варна е втората спирка на Kamenitza Фен Купа по българското Черноморие. Както и в Бургас, повечето съботни дербита ще се проведат след залез слънце под светлините на прожекторите на стадион „Локомотив". В борбата за определяне на следващите двама претенденти за Маракана ще се включат 32 тима, преминали квалификационната фаза измежду близо 170 отбора от Варна и Добрич.

В основната схема на турнира ще участва и отборът на „Ветерани Черно Море", в състава на който личат имената на известни бивши футболисти като Милен Петков, Валентин Станчев и Пламен Тимнев.
С много емоции ще бъде съпътстван и финалният мач около 15:30 часа в неделя (18 май). Веднага след края му, новите регионални шампиони ще бъдат наградени на специална

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай