Какво става с Шумахер? Гореща новина от Жан Тод

Той продължава да посещава пилота у дома

Какво става с Шумахер? Гореща новина от Жан Тод | StandartNews.com

Михаел не ми липсва, виждам го. Да, вярно е, гледам състезания с Михаел. Но разбира се, предполагам, че това, което ми липсва, е това, което правехме заедно."

Това заяви Жан Тод.

Бившият шеф на Ферари Жан Тод посещава легендата от Формула 1 Михаел Шумахер два пъти месечно и даде актуална информация за състоянието му, предаде Лад Байбъл.

Легендарният пилот натрупа седем световни шампионски титли по време на блестяща кариера, но претърпя инцидент на ски, който едва не го уби през 2013 г., когато падна и се удари с главата си в камък.

Тод, който ръководеше отбора на Ферари във Формула 1 в период, когато Шумахер спечели пет последователни световни шампионата, предостави рядка информация за здравословното състояние на пилота.

Състоянието на пилота е строго пазена тайна, като само няколко изявления от семейството и приятели като Тод дават улики за възстановяването на Шумахер.

Здравето и неприкосновеността на личния живот на Шумахер е въпрос, който трябва да реши семейството му, а информацията от Тод, че те все още гледат F1 заедно, е наистина всичко, което трябва да знаем.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай