Какво предстои в Шампионската лига довечера?

Манв Сити се нуждае от точка, за да задържи първото място

Какво предстои в Шампионската лига довечера? | StandartNews.com

Тази вечер предстоят последните мачове във вторите четири групи на Шампионската лига по футбол - от 22 часа (б.в.):

- в група "Е" – Аякс – Байерн и Бенфика - АЕК

Тук  вече е ясно, че Байерн (Мюнхен) и Аякс ще продължат напред, а Бенфика ще играе в Лига Еворпа. Остава единствено да видим кой ще завърши като победител в групата и кой ще остане на втората позиция.

- в група "F" Манчестър Сити – Хофенхайм и Шахтьор – Лион

В тази група Шахтьор и Лион ще определят последния тим, който ще си осигури място на елиминациите в пряк сблъсък в Украйна. Манчестър Сити вече се класира напред и се нуждае само от равенство в последния мач, за да си гарантира първото място в групата.

- в група "G" – Реал (Мадрид) - ЦСКА (Москва) и Виктория (Пилзен) – Рома

Тук е  ясно, че Реал (Мадрид) ще е първи, а Рома ще завърши на второто място. Единствената интрига е кой измежду Виктория (Пилзен) и ЦСКА (Москва) ще се добере до третата позиция и ще продължи в Лига Европа.

-в група "Н" – Валенсия – Манчестър Юнайтед (тази среща ще бъде ръководена от българска бригада с главен съдия Георги Кабаков) и Йънг Бойс – Ювентус.

В тази група  също знаем имената на двата отбора, които ще завършат на първите две места. Това са Ювентус и Манчестър Юнайте", като остава да видим кой ще е първи и кой втори в крайното класиране. Трети пък със сигурност завършва Валенсия и се класира за Лига Европа.

 Първите два отбора от всяка група се класират за осминафиналите. Третият отбор продължава в 1/16-финалите на Лига Европа, а последният отбор отпада.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай